Avspärrning

Vectur erbjuder ett brett utbud av kösystem/tillträdeskontroll och avspärrningar i metall och plast med fjäderbelastade rullband i längder från 2,0 m upp till 20 m. Urvalet finns i en mängd olika färger och kombinationer. Kundanpassat tryck och färger på både stolpar och band kan fås. Stolpar kan även fås med rullband i olika längder och två bredder. Bandkassetten är integrerad i stolpen eller vill du spärra av fasta punkter så har vi även kassetter för väggmontage. Vi samarbetar med ViaGuide som erbjuder marknadens säkraste kö och avspärrningssystem.

För att se hela sortimentet, ladda hem  Katalog Viaguide

Speglar

Säkerhets- och övervakningsspeglar för offentliga inrättningar och företag

VECTUR samarbetar med VIALUX® som är det ledande varumärket inom säkerhets- och övervakningsspeglar och som har byggt upp sitt goda anseende på  hög service- och produktkvalitet sedan mer än 20 år tillbaka!
Tack vare vårt stora utbud av säkerhets- och övervakningsspeglar hittar Du alltid den perfekt anpassade lösningen för just dina behov.

Produktkatalog Vialux

Övriga

Utöver informationstavlor från VITINCOM och speglar från VIALUX kan vi erbjuda speglar och informationstavlor från andra leverantörer. Kontakta oss för mer information och för att hitta en lösning som passar just ER.