Rullburar

Vectur erbjuder rullburar, lastbärare och smarta lastsystem för effektiv distribution av gods och livsmedel. I spalten till höger hittar du våra produktblad.

Sverigeburen

”Sverigeburen” är den mest vanligt förekommande rullburen i Sverige, på lager för snabb leverans eller direkt från fabrik om så önskas. Vi har även tillbehör såsom mellanhyllor och reservdelar.

 

Smart:System

En intuitiv och konkurrenskraftig lösning för att effektivisera lager-, DC- och 3PL-logistik.
I Smart:System kombineras en Smart:Drive, en kompakt strömförsörjning, med en Smart:Rack, en konfigurerbar plock- och lagervagn, och skapar en ergonomisk lösning för in- och utlastning i butikshyllor eller orderplockning i DC. Du kan använda din befintliga infrastruktur för att leverera varorna den sista milen. 

Smart:System

Med Smart:System överbryggar du klyftan mellan manuella processer och full automatisering så att infrastrukturen optimeras och effektiv orderuppföljning möjliggörs. Detta cobotsystem reducerar stressen i arbetskrävande orderplockning och skapar en strömlinjeformad och mångsidig uppföljningsprocess.

Smart:Drive  +  Smart:Rack  =  Smart:System


Smart:System from Dane Technologies on Vimeo.

 

Termoprodukter

Vectur erbjuder effektiva lösningar för att hålla ”rätt” temperatur på varor och livsmedel på väg till kund. Vi erbjuder produkter som frysskåp och thermotäcken som används tillsammans med rullburar eller pall.

Termotäcken

Vectur erbjuder termotäcken som effektivt gör dina rullburar till ett bättre transportmedel då de thermotäcken isolerar och håller kvar värmen/kylan längre.RChuvfrilagd_utanlogga

Frystäcken för rullbur

Med Vectur Frystäcke konverterar du enkelt din rullbur till en flexibel och effektiv frysbur. Vectur frystäcke är konstruerat för att lösa transportbehov av frysta livsmedel under 8 timmar.

Frysskåp för rullbur

Vårt nya flexibla, effektiva  och lätta frysskåp från Artekno är robust, hållbart och kan även maskindiskas. Volym 240 l
Tillbehör: Frysgelpåse -23, Frysgelpåse -1,  Mellanhylla i tråd